Alpnaering makeup 2017

Jag har köpt alpnaerings produkter för att testa dem. BB Cream SPf30, Mascara Nero/svart och Terra Bicolore.

Foto och text Camilla Käller

 

alpnaring2

BB Cream SPf30. Pris cirka 298kr
Det är en BB Cream som ska anpassa sig efterhuden. ge UV-skydd och ge en naturlig friskhudton. Den ska smälta in och anpassa sig efter huden till en jämn färgton.

Såhär tyckte jag om produkten:
Den känns kladdig på huden. Torkar in sakta. Den är inte heltäckande utan medel. På mig syns rodnader, blåheter och fräknar. Den är dessutom på tok för gulbrun på mig. Jag såg ut som jag verkligen har använt brun utan sol i den. För de som redan är brun är detta kanske en bra produkt men är du blek kommer du att tycka att det är en för gulbrunton. BB Creamen höll hyfsat efter att ha pudrat på den under dagen.  Något jag också kände var att det svider otroligt mycket om man har produkten kring ögonen. Då tåras ögonen så mycket på mig att det rinner. Dessutom sticker BB creamen på mig i huden! Samt att det är en för stark parfymdoft i den! Jag får ont i huvudet. Ska prova den till sommaren då jag är brunare i hyn och se om den blir finare då.

alpnaering3

Terra Bicolore pris cirka 199kr

Det är ett kompakt ultrafint silkeslent två tons bronzing puder med avocado och rosmarin samt E vitamin. Det skall ge en naturlig solbränna.

Mina kommentarer:
Det gav inte en naturlig solbränna. Den syntes inte på BB Creamen. Som bronzing är det för gult och som countoring absolut för gul. Provade denna som highlight och då syntes den inte heller. Jag provade även att använda den som ögonskugga det syntes inte någon skillnad på mig. Dessutom är det svårt att få upp något då den är alldeles för kompakt. Det är också rätt dåligt pigmenterat man får verkligen ta med fingret och trycka fast produkten för att det skall synas.

alpnaering1

Mascara Nero/svart. Cirka pris 189kr

En mascara med förlängande egenskaper och ska ge volymeffekt.ska passa för de som har känsliga ögon.

Mina kommentarer:
Mascaran gav inte någon wow effekt alls tyvärr! Jag applicerade produkten både 2 – 3 – 4 gånger utan att det gav någon nämnvärd resultat, dessutom sved även detta i mina ögon. Det som var puls var att det gick bra att bygga på med mascaran och jag gillade borsten.

alpnaring3

Så här ser jag ut med halva ansikte i make up och andra halvan utan:

BB-Cream, Mascara, solpuder/bronzing.