Artistry vår 2017

Artistry är ett skönhetsmärke som säljs på Amway. Du kan köpa produkterna genom direkt försäljningen eller nätverksförsäljning.  Företaget säjer massor av produkter allt från saker som du kan använda i köket till skönhet. Jag har testat några av skönhetsprodukterna som jag verkligen gillar.

Jag provade:

Artistry Signature Color Lip Shine cirka 290kr
Artistry Signature Color Highlight Tint cirka 387kr
Artistry Signature Color Shimmer Powder Eye Duo Cirka 504kr
Artistry Signature Color Brow Kit Cirka 386Kr

Artistry3

Lipshine Raspberry Kiss som jag testade är en röd fin läppglans. Det är en snygg stark färg och konsistensen är krämig och den känns återfuktande. Det finns en spegel på läppglanset och lysdiod inbyggd i hylsan så att du kan applicera ditt läppglans enkelt även på kvällen. Läppglanset innehåller även jojoba och avokadooolja. Tyvärr håller inte läppglansen jättelänge men färgen är superfin och det är mycket färg för att vara en läppglans.

Artistry9

Artistry Signature Color highlight Tint är en rosa skimrande highlight som är krämig och ger en fin lyster på huden. Jag gillar den för att det ger ett omedelbart resultat. Det blir ljusare på de partierna man önskar samt att det ger en naturlig fin lyster.  Jag använder foundation först sedan aplicerar jag Highlight på mina partier där jag vill ljusa upp. Du kan även använda denna kräm på ögonlocken. Slutligen använder jag puder för att fixera allt. Vill du kan du använda lite highlight i din flytande foundation också för att få en extra lyster.

artistry11

Jag har också testat Shimmer Powder Eye Duo Subtle Chic. Dessa tyckte jag är bäst om av alla produkter jag fick hem. Jag har Subtle Chic det finns även två färger till som heter So Chic. Kommer absolut att köpa flera av dessa. Lättapplicerad  och det blir snyggt på ögonlocken. Håller hela dagen. Det är en puderskugga som fastnar bra på locket och du får en omedelbar effekt.  De är lämpliga också för kontaktlinsbärare och de är helt parfymfri vilket är bra. Glöm inte primer innan så håller skuggorna ännu bättre.

artistry6

Ögonbryns Kitet har två färger Espresso och Taupe den innehåller också ett brynvax som är lätt att använda det är krämigt och brynen formar sig bra. Det följer också med en pincett, snedställdborste och en sprialborste. På insidan av överlocket finns det en lämplig spegel. För att få din perfekta brynfärg blandas de båda färgerna med fördel. Skuggorna känns även lite fuktiga fast de inte är de och de är bra pigmenterade.

 

jag

Det här är prisvärda produkter med bra pigmentering. Min personliga favorit är ögonskuggs duon!

Dessa produkter är skickad till mig.

amway.se för mera information.