Bada med mig 2017

Att bada i badkar är det bästa jag vet. Jag kan bada hur länge som helst jag lovar! Jag kan fylla ett badkar bada tills det blir kallt och fylla badkaret igen och fortsätta att bada. Jag badar minst i en timma ibland längre varje gång. Jag älskar också att bada i sjön och i pool. Något jag däremot inte är så förtjust i är att bada i havet.

När jag badar har jag gärna i badskum som luktar gott tänder ljus i badrummet och sätter på skön musik (olika beroende på humör men oftast lite lugnt) Lägger gärna en ansiktsmask. Tvättar håret. Tvättar med schampoo  minst två gånger, sköljer och sedan har jag i hårinpackning. Låter den sitta i  minst i 30 min sköljer och sedan balsam. Nyligen fick jag lite tvättsvampar och borstar från Ecotools också som förgyllde min badrutin. Att få en borste med ett långt skaft som ”kliar” tvättar dig på ryggen! Alltså det är sååååååååå skönt!

bada3

Ecotools är ju miljövänligt och prisvärt. Det är absolut värt att köpa och håller bra. Min borste Bamboo Bristle Bath Brush som jag har använder jag när jag  badar men också och för att  klia mig på ryggen ;=). Det är absolut min favorit!

bada1

Har ni provat denna lilla borste, Facial Cleansing Brush? Den rivs inte alls vilket jag trodde att den skulle göra. Det är en skön och behaglig lite borste som du har i ansiktet för rengöring. Du jobbar med den i cirkelformade rörelser för att ta bort din makeup och annat. Du känner dig otroligt ren efteråt och huden får en jättefin lyster.

bada5

En annan favorit från Ecotools är också duschsvampen av torkad loofagurka. Den är mjuk och skön samtidigt som den river lite lagom lätt på huden. Ett tips unna er verkligen att ta er tid om ni har möjilghet att ta ett långbad. Det är så otroligt skönt, jag lovar. Jag badar varje dag vilket man inte ska göra. Men jag badar inte alltid så länge. Men minst en gång i veckan tar jag mig tid bada jag mår så bra efteråt.

bada6

Ecotools: Loofah Bath Sponge, Facial Cleansing Brush, Bristle Bath Brush, Loofah bath sponge
Rapsodine: Sockerskrubb, Body Oil, Bodylotion, Balsam, Shampoo.
Weleda: Badmjölk, olija, dusch