Chia Hair Care

Dessa produkter har skickats till mig från treeofbrands.com

 

Chia Hair Care är en den ultimata hårvårdsserien för hela familjen!
Innehåller fin ekologisk, kallpressad chiafröolja, rik på omega 3 och 6, som är mycket balanserande. Chiafrön är också rika på protein, vilket är a och o för en hälsosam hårtillväxt. Innehåller även järn, magnesium, zink och vitamin B, D & E.
En enkel 4-stegsserie med alla produkter du behöver för ett fantastiskt, friskt och välmående hår.
100% naturlig & vegan. Producerad i Australien.

 

Det som är bra med dessa produkter är att det är naturliga ämnen. För mig fungerade det dessvärre inte mitt hår blir jättesträvt, det blir trassligt och fladdrigt. Dessutom tycker inte jag att det luktar gott och jag upplever det som att man behöver mycket produkt varje gång jag ska tvätta. Nu ska jag tillägga att jag har asiatiskt hår med väldigt tjocka hårstrån. Schampoo/Balsam är ju olika på olika hårtyper. Det här är tyvärr inget jag kommer att köpa och använda.