Emite Pure Lipstick

Emité Make Up är ett märke som har funnits länge inom skönhet. Nu lanserar de ett nytt läppstift Pure Lipstick. Det ”lustiga” är att jag har köpt deras ögonskuggor länge likaså deras foundation.  Jag har aldrig köpt deras läppstift så när Vass PR skickade detta till mig blev jag otroligt glad över att testa något nytt för mig inom det märket. Det är ett superbra märke! Jag älskar verkligen deras produkter och jag rekommenderar verkligen det.  Pure Lipstick finns i tio olika färger och är inspirerad av blomstrande pioner, coleus och kaprifol. Det innehåller

– Candellila vax som lugnar huden, mjukar upp torra och nariga läppar.
– Granatäpple bark-extrakt antibakteriell samt mjukgörande.
– Återfuktande Egenskaper.
– Fri från mineral oljor.
– Helt vegetabiliskt
– Cruelty-free

emite3
Pure Lipstick Asti cirka 250kr i butik.

Hylsan är stilren enkel och snygg. Läppstiftet jag fick är ljusrosa och man kan ha det som heltäckande läppstift eller ett tunt lager mera som läppglans. Det återfuktar verkligen läpparna till 100 procent där har de  lyckats, det gillar jag. Det är också en super duper snygg färg med en vår känsla. Ljusrosa med skimmer i. Den är fin på dina läppar och den lägger sig jämt. Den håller tills du ska äta eller dricka men då får du bättra på direkt efteråt. För mig får läppstiftet 4 av 5 i betyg.

  1. snygg färg. 2. Den mjukar upp dina läppar.  3.Du kan välja om du vill ha fulltäckning eller ett tunnare lager mer som läppglans. 4. Det är en snygg och stilren hylsa. – Men den får ett litet minus det sitter inte på så bra på dina läppar som jag verkligen skulle vilja att det gör. Jag kommer att använda det här läppstiftet som ett läppglans och bara förstärka min naturliga färg på sommaren.

emite2

 

Foto och Text Camilla Käller