EOS Lip Balm

 

 

EOS Visibly Soft Lip Balm är ett balsam som lägger sig verkligen mjukt på läpparna. Jag gillar det jättemycket och har en i handväskan och en vid datorn. Luktar gott gör det också nästan så där så man vill äta upp det. Jag önskar verkligen att ni skulle kunna känna doften! Det är oerhört drygt  och räcker länge. Det är 99 procent naturliga och 95 procent ekologiska ingredienser. Det innehåller  e vitamin, sheasmör och jojobaolja. Det är helt fritt från petrolatum och parabener.

Prova detta tjejer och killar. Den ovalformade ”bollen” av pastellfärg gör att man dessutom längtar till våren ( just idag när jag skriver detta den 8 mars 2017) är det fullt med snö utanför mitt fönster och kallt ute! Att se och dofta på detta läppbalsam gör mig på bättre humör faktiskt 🙂

 

Foto och Text Camilla Käller.