Isadora Nude Cushion Foundation

isadora3

Nude Cushion Foundation är en flytande foundation i ett kompaktformat!

Jag har nu testat Isadoras Nude Cushion Foundation.  Jag gillade detta. Foundation var lätt att aplicera det gick jättefort. Blir en fin färg och den lägger sig jämt på huden. För mig höll det hela dagen utom på näsan där var jag tvungen att bättra på. Men jag är förkyld och snutit mig mycket så det kan bero på det. Bästa av allt är att du kan applicera foundation ovanpå pudret utan att det blir kakigt! Det jämnar ut huuden bra också. Foundation är medeltäckande det håller såklart bäst om  du  pudrar på och fixerar det. Du kan ta bort svampen i dosan och tvätta den när det är slut. Du kan också tvätta sponge applikatorn som följer med i dosan. När det är slut i dosan köper du Nude super fluid foundation och fyller på med ungefär halva flaskan. Under vintern använder jag Nude Pprcleain 10 under sommaren några nyanser mörkare. Skall du lägga en No make up är detta en perfekt foundation.  Jag har Normal till torr hy.

Cirka pris  249kr

 

isadora2

isadora5

Endast foundation på bilden,

 

Foto och text Camilla Käller.