Keune

 

Jag har nu testat Keune en tid. Shampo, Balsam, Hårinpackning och Satin Oil Treatment.  Saint Oil ska vara bra för tort och matt hår. Det innehåller Maracuia-Baobab och Monoiolja som ska förbättra din hårkvalité. Det ger näring åt varje hårstrå från insidan och ut.   

Tvätta ditt hår först med schampo. Mest schampo ska du ha i hårbotten där du masserar in det väl och sköljer sedan av ordentligt. Efter det så gör du om samma procedur men låter nu schampot verka i någon minut innan du sköljer av det.  Efter schampo använder du eventuellt hårmask. Den masserar du in i hår botten och även ut på topparna låter det verka 5 – 10 minuter och sköljer sedan av. Efter det så använder du balsam. främst på längderna men även hårbotten. Låter det verka någon minut och sedan sköljer av. Ska du tvätta håret grundligt ska det alltså ta cirka 20 minuter (Beror lite på hur lång tid inpackningen skall verka).

Kostar i butik

Schampoo Saint Oil 300 ml cirka 199kr, Balsam 250ml cirka 199kr,  Hårinpackning 2oo ml kostar cirka 279kr. Alla dessa finns även i större förpackningar

Saint Oil treatment är på 95 ml och kostar 299kr.

Jag tyckte det luktade gott av dessa produkter. Håret blev lent fort men kändes för mig lite fett efter ett tag. ( Jag skall prova samma märke igen sen men med en annan sort). Dessutom tyckte jag det var lite krångligt att få ut produkt ur förpackningarna speciellt schampo och balsam. Men det är absolut prisvärt och man får mycket för pengarna. Shcampo får tre av fem i betyg av mig men det kan bli högre om jag kanske får rätt shampo till mitt hår.

Produkterna kommer från VASS PR.

Foto och text Camilla Käller