Kicks Vårnyheter 2018

Det är vår och det betyder att sommarens makeup produkter börjar att komma till affärerna. Jag har spanat in några av Kicks nyheter.

 

 

 


 
Borstar makeup artistens bästa vän?
Jag har provat några av deras nya borstar i serien professional. Tycker att resultatet blir fint av borstarna så det är ett stort plus. Det jag kan tycka är att de är lite onödigt stora och tunga. Lite jobbigt att ta med sig men funkar jättebra om man skall använda dem för hemmabruk. Lätta att tvätta och göra rena. Lite glansig yta dock så det kan vara lite svårt att få upp produkt men när man väl applicerar produkten på huden blir det superfint resultat. Borstarna kostar från 99kr och upp till 179kr i butik.


 
”För dig som vill ha en mer intensiv metallisk glittrig finish lanseras även en flytande eyeliner, KICKS Metallic Liquid Liner, i färgerna koppar, silver och guld. Den är också försedd med en supertunn borste, vilket gör det enkelt att måla precisa och tunna linjer.”

Jag provade silver på mina ögon och det blev ett superfint resultat. Produkten håller också hela dagen. Så fint att måla en svart eyeliner och sedan denna och minimal ögonskugga egentligen bara lite countor i globlinjen. 99kr i butik.

Dessa Eyeliners är helt klart en av de bättre jag testat. De sitter på hela dagen och är hur vattenfast som helst. Den svarta blir verkligen kolsvart och de andra ger en fin färg och som är bra pigmenterad. Att måla en blå eyeliner tillsammans med mascara på fransarna ger en jättefin intensiv blick. Pris 89kr

 

 
”Contour Kit som innehåller tre mörkare skuggor och ett bananapowder. Mjuk och lätt formula vilket gör skuggorna lätta att applicera och jobba med. Ger matt finish. 199kr”

Jag har den i medium i detta contour kit. Det finns  Light Medium och Medium Dark. Kalla fina mörka färger. Det jag kanske saknar lite är en varmare brun färg. Nu på vintern när jag är som blekast använder jag den ljusaste färgen av de lite mörkare till Contour det vill säga Cinnamon. Riktigt bra pigmenterad! Nästan lite för bra så ta väldigt lite på din borste när du ska jobba med denna palette.

Kicks produkter håller otroligt hög kvalité och genomsnitt får de mer än godkänt. Det jag gillade minst är nog borstarna och i övrigt var jag riktigt nöjd med allt för det pris man får ge.

 

Dessa produkter har skickats till mig från Patriksson Communication
Handla på Kicks.se
 

foto och text Camilla Käller.