Lavender Relaxing Bath Milk

Idag (21/4-17)  fick jag mitt packet från Weleda. Tänk att det är alltid så roligt att få paket trots att man vet vad det är i! Det passade jättebra också att få paketet just idag fredag. Jag älskar att bada. Jag badar för mycket typ varje dag,  (rekommenderas ej). När det är slutet av veckan brukar vi äta något gott hemma. Just idag blev det faktiskt ”klassiker” Tacos och efter middag brukar jag alltid bada (om jag inte ska bort). I paketet från Weleda fanns bland annat Lavender Relaxing Bath Milk, perfekt! :=) Så jag bestämde mig för att testa det på en gång.

lavendel3

Det är en ganska tung fin blå glasflaska och i flaskan innehåller denna badmjölk av bland annat lavendelolja. Det är gjort på Lavendelolja som kommer från färska lavendelvippor och andra eteriska oljor. Man ska hälla i 3 – 5 fulla kapsyler (beror lite på hur stort ditt badkar är med mera). Det är en vit vätska som blandas ut fint i vattnet. Det doftar verkligen lavendel och det är lugnade. Tips tänd ljus i badrummet, släck lampbelysningen och sätt på musik som är rogivande.

lavendel2

Jag gillade verkligen att bada med denna produkt i vattnet. Inget jag kommer att ha varje dag men någon gång ibland när jag tänder levande ljus och vill bada länge. (Du bör ligga i badet cirka 20 minuter för bästa resultat). Du kan även ha denna produkt i ett fotbad.

lavendel1

Flaskan är på 200 ml och kostar cirka 199kr

Denna produkt har Weleda skickat till mig.

Foto och text Camilla Käller.