Mascara, No7 Extreme Length Sensetive 2017

Jag har testat No7 Extreme Length sensitive mascara Black 7ml. Den ska vara bra mot känsliga ögon som rinner lätt eller om man har linser. Maskaran ska definiera och förlänga fransar utan att irritera. Den skall ge intensiva och dramatiska fransar.  Mascaran skall innehålla vaxer samt mandel  och jojobaolja som vårdar varje frans. Mascaran har en mild och pH-Neutral formula med provitamin B5 som mjukgör (läser innantill).

En sak kan vi konstatera att mascaran håller en sak vad den lovar! Mina ögon är super super super känslig och rinner jättelätt. Jag kan knappt ha någon mascara eller eyeliner speciellt inte på vattenlinjen ögonen tåras direkt. När jag använder denna mascara rinner INTE ögonen alls! Det är super, första mascaran någonsin som det inte rinner i ögonen på mig! Jippi.

Fransarna ska se längre ut och fylligare. Det gör det inte! Mina ögonfransar ser inte det minsta längre ut. Nu har jag haft mascara på fransar utan att böja dem för att verkligen kunna se om fransarna ser längre ut. Svaret är nej. Fransarna blir lite intensivare men de ser inte längre ut eller fylligare.

Separerar fransarna gör mascaran bra. Man kan också bygga på väldigt lätt. Men hur mycket jag än bygger på så förblir mina fransar rätt små och tunna (jag har löjligt små och tunna ögonfransar). Denna mascara är nog bra för de som redan har långa naturliga fransar och bara vill lyfta fram dem lite i vardagslooken. Men för oss som inga fransar har funkar det dåligt.

Om jag kommer att köpa produkten? Ja det kommer jag gatt göra. Men jag kommer att ha lösögonfransar också.  Jag kommer att köpa produkten endast för att jag slipper rinnande ögon med den inte för något annat för på mig ser inte ögonfransarna längre ut med denna mascara.

Detta inlägg är sponsrat. Produkten kommer från VASS PR. Åsikterna påverkar dock inte sponsringen de är mina egna.

 

mascara1

Ögon utan mascara

mascara2

Sminkar mig.

mascara4

Ögon med mascara

mascara06

Färdig make up.

mascara3

No7 Mascara Extreme Lenth sensitive kostar cirka 179 kr i butik.

Säljs på apotekethjarta.se

Foto och Text Camilla Käller