Min dagliga vardagsrutin 2017

Min dagliga vardagsrutin vad det gäller makeup är bara en bas och inget annat. Ibland har jag på mig läppstift för att lyfta basen. Färgen på läppstiften varierar faktiskt efter humör och klädsel men basen är alltid detsamma.

Först så lägger jag en mjukgörande ögonkräm från Maria Åkerberg Eye Cream More,  Den innehåller Nyponfröolja, Havtornolja och extrakt av Persisk Silkesträd. Det slätar ut och stramar upp huden kring ögonen och jag lovar det hjälper (efter två veckor så såg jag resultat). Efter det så använder jag en primer som jag använder rena händer för att smörja in just nu så är det en primer från PuroBIO Cosmetics. Efter det så använder jag flytande foundation eller mineralpuder. Just idag använde jag Maria Åkerbergs foundation Beige och applicerar den med en fuktig beautyblender. Mineralpuder brukar jag använda Tikei Mineralpuder Neutral 3-6 beror på om det är sommar eller vinter vad det gäller färgen.  Behöver jag täcka något mera så har jag på mig Maria Åkerberg Cover stick Neutraliser. Sedan tar jag på mig en Consealer för att ljusa upp under ögonen Maybelline Fit Me! Som Highlight använder jag Inika Orgnanic highlight. På det använder jag Tikei Finishing Veil Glow och sist använder jag lite Bronzer från Isadora Face Scoulptor palett. Sen är min sminkrutin till vardags klar. Jag använder ingen mascara eller gör ögonbryn till vardags. Just det jag glömde att säga att som avslutning fixerar jag min makeup med MAC Prep´prime (glömde att ha med den på bild) men vill du att ditt smink ska hålla en heldag så får du inte glömma den! Speciellt om du har mineralpuder det minskar även den pudriga känslan.

jag0507

 

Foto och text Camilla Käller.

 

 1. Maria Åkerberg Eye Cream more
 2. Primer PuroBios Base primer oily skin
 3. Foundation Maria Åkerberg Beige
 4. Maybelline Fit Me! Consealer Light
 5. Inika Organigc Highligt
 6. Tikei Finishing Veil Glow
 7. Isadora Face Sculptor Bronzer (ibland även Highlighter) Cool Pink
 8. Läppstift PuroBio nr 3
 9. Real Techniques Contour Brush
 10. EcoTools Blush
 11. Tikei Shader (lägger bara lite Bronzing i globlinjen)
 12. BeautyBlender
 13. Mac Prep+prime

Vissa av produkterna har jag köpt och vissa har jag fått skickat till mig. Det är mina åsikter som inte låter sig påverkas av PR Byrå eller företag.