Mina favorit primer

Jag har köpt och testat primers ett tag och här är mina favorieter.

 

 

”Denna primer suddar ut gränsen mellan hudvård och makeup. Huden slätas ut och får en omedelbart sammetslen yta. Pärlpuder och naturliga mineralfärger balanserar hudtonen, verkar pigmenthämmande och ger en fin lyster. Intrycket av en perfekt hudyta förstärks.”

Helt klart min absoluta favorit vad det gäller porutjämning.  Som att bli photoshopad! Du blir silkeslen i huden och har man en fin hy behöver man inget annat än denna. Behöver väldigt lite och är otroligt dryg.
479kr

 

”Lätt pärlemofärgad primer som passar alla hudtoner och hudtyper. Minimerar ojämnheter och skapar en fantastisk lyster. Används innan foundation för att förlänga hållbarheten på din makeup och se till att den inte ändrar färg under dagen. Flera olika antioxidanter skyddar mot föroreningar. ”

Det här är min andra favorit Primer. Lätt att applicera. Huden känns återfuktande. Litet minus det kommer rätt mycket på en gång och det är lätt att man får för mycket av det goda. Men den fungerar utmärkt som en vardags primer.  ca 399kr

 

”En ultralätt lotion med silikon som ger specialeffekter. Lugnar huden, tar bort överflödig glans och jämnar ut rodnad. Förbättrar applicering av foundation eller puder.”

En effektiv primer din makeup sitter hela dagen. Jämnar ut huden och rödhet. ca 230kr prisvärt.

 

En primers uppgift är att skapa en så jämn hud som möjligt och ge dig en perfekt kanvas för kommande makeup. De flesta primers fyller ut fina linjer och porer, men det finns även lystergivande och färgkorrigerande primers. Produkten skapar också ett bättre underlag för makeup att fästa på, så att foundation och puder inte sviker halvvägs genom dagen. Om du har väldigt oljig hy så ska du använda en puder primer då rekommenderar jag verkligen Tikeis miniralprimer

 

Tikei Mineral Primer 169kr. Kan endast köpas på deras egen hemsida.

(Ej sponsrat inlägg)

Foto och text Camilla Käller