no7 All Over The Face 2017

Jag har gjort en ”No Make Up” av märket No7 som ni kan köpa i apoteket hjärta.

Det jag har använt mig av är Foundation Stay Perfect Foundation Warm Ivory (för mörk för mig), Pressed Powder Translucent, Shimmer Palette Rose, Lash Impact Mascara, Natural Blush Damson, Eyeshadow trio Good Earth, läppstift Moisture Derench Berry Shine.

Jag gillar No7 kosmetika. Märket är vänligt emot känslig hud. Det är lite blandad pigmentering. Mina favorier är Pearl Bronzing, Shimmer Palette och läppstift samt rouge. Mascaran är bra såvida att det inte är irriterande men jag har nu provat två olika mascaror och båda två är medel ok för mig som har små fransar. De är nog perfekta för de som har naturligt långa fransar redan. Men har du känsliga ögon som alltid rinner (jag har det) då ska du gå på No7 mascara!

Foto och text Camilla Käller

 

no703

Natural Blush Damson cirka 129kr

Är bra pigmenterat. Lägger sig fint på huden och ger en naturlig rodnad.

no702

Eyeshadow trio, Good Earth. cirka 149kr

Om jag använder fingret och trycker dit ögonskuggan ger det en fin färg annars var det rätt svagt pigmenterat. Men just denna ögonskuggs trio passar jättebra till ”No make up”, fint skimmer.

no706

Moistrue Drench Lipstick Berry Shine cirka 129kr

Ger en fin naturlig färg på läpparna. Förstärker nästan ”bara” din naturliga färg. Supersnyggt till en ”No make up look”. Håller tills maten sedan får man bättra på en gång till.

no704

Mascara Lash Impact Mascara cirka 179kr

Är bättre än Extreme Length Sensitive Eyes mascara för de som har små ögonfransar men ändå inte tillräckligt bra tyvärr. Det som är bra med dessa mascoror är att jag kan ha dem utan att ögonen rinner. Det är få mascaror som klarar det tuffa testet hos mig. Men vill jag ha mera volym är detta tyvärr inget för mig. Passar helt ok till vardags make och ”No make up look”.

no709

Jag i min vardagslook ”No make up” Endast No7 produkter.

Länk till andra produkter som jag har testat med No7

Har fått produkterna från Vass PR. Åsikterna är dock mina egna.