No7 produkter, rengöring och hudvård

No7 har snabbt blivit en av mina favoritprodukter. Nu har jag testat allt från makeup till hudvård och rengöring. Allt  kanske inte faller mig i smaken främst beroende på att No7 har lite lätt parfym i vissa av deras produkter vilket jag är känslig emot.  Jag kan bära lite parfym till fest men sällan jag använder paryfm eller parfymerade produkter till vardags.

no7hud02

Beautiful Skin Melting GEl Cleanser 150 ml pris cirka 99 kr. Det här är en gel som omvandlas till olja på huden. Den löser upp ditt smink lätt. Konsistensen är ganska lös. Jag tycker att det stämmer väl med beskrivningen att produkten tar bort makeup lätt men tyvärr kan inte jag använda denna rengöringsgel då den är alldeles för parfymerad för mig. Men jag har upptäckt att den  är jättebra att använda när jag gör rent mina sminksvampar och borstar (använder syntet borstar, borstar med äkta hår skall du använda ett milt schampo)!

 

no7hud01

En peeling från No7, Radiance Exfoliator normal/dry. Samma sak här som ovan. Bra produkt som avlägsnar döda hudceller och rengör huden. Man känner sig också fräsch efter att man har använt den. Bör masseras in på fuktig hud 1 – 2 gånger i veckan. Skölj sedan av. Men som med ovanstående produkt så doftar tyvärr denna lite för mycket för mig. Undrar om dessa produkter finns doftfria då de verkligen är bra. Innehållet i denna tub är på 75 ml och kostar cirka 99 kr i butik.

no7hud06

Dry skin rescue all skin types är en återfuktande hudkräm. Nu kommer vi till en av mina favoriter som jag absolut kommer att köpa flera gånger. Konsistensen är lite trög och känslan när man använder den är att den känns torr, men inte på fel sätt. Den torkar in i huden snabbt men återfuktar perfekt lagom utan att det känns kladdigt. Den är helt doftfri vilket passar mig perfekt. Jag kan använda denna kräm dagligen vilket jag också gör. Det innehåller Shea och kakosmör och är berikad med vitaminer och mineraler. Denna proukt är på 50 ml och kostar cirka 175kr i butik. Jag har exem på min hud och den är perfekt att använda på det. Det kliar mycket mindre genom att man inte blir lika torr.

no7hud04

Här kommer en till favorit av No7. Early defence eye cream. Den mjukaste lenaste behagligaste krämen man kan finna. Den innehåller C vitamin och det hjälper till att minimera mörka ringar och minska puffigheten kring ögonen. Jag upplever faktiskt att det blev mycket bättre på de punkterna sedan jag började använda krämen. Detta är också en produkt som jag absolut kommer att shoppa. Den är på 15 ml och kostar cirka 229kr i butik. Det är grymt drygt och du behöver bara pytte lite till varje öga.

 

Foto och Text Camilla Käller