No7

Jag har fått ett nytt favorit märke då jag har så känslig hy och speciellt ögon där de flesta mascaror av diverse märken rinner. Men No7 Mascara rinner inte. Även övrig kosmetika är av fin kvalité.

Jag har testat Shimmer Palette Rose av No7  Det är en Bronzer som kan användas som ögonskugga, highlight och just bronzer. Jag anävnder denna som highlight och det blir väldigt mycket lyster som är fin och den passar perfekt till fest. Produkten är lätt applicerad och det lyfter fint de partier man vill framhäva. När jag använder produkten som highlight blandar jag alla färger.  Asken är så snygg också, absolut i min smak! Jag som älskar runt, ovalt, guld. Ett tips är att ha lite highligt mitt på ögonlocket nära fransen då får man känslan av större öga, det har du ovampå ögonskugga speciellt om du har matta ögonskuggor. Jag hade på mig dessa produkter en helkväll då jag jobbade som fotograf. De höll hela kvällen och jag behövde inte bättra  på min make up förutom på läpparna som inte var produkt från No7. Så stor tumme upp för detta märke som är riktigt prisvärt.

Snabbfakta Shimmer palette Rose:
Solpuder, highlighter och ögonskugga i ett
Ger en naturlig lyster
Innehåller fyra nyanser och praktisk fickspegel

 

Har också testat Match Made Blusher. En fin fräsch rouge som är bra pigmenterat.  Lägger sig fint och naturligt på huden utan att det blir för mycket.  Jag använder Peach velvet som passar jättebra på min hy.

Snabbfakta Match Made Blusher:
Lättapplicerat rouge som ger lyster till ansiktet
Innehåller återfuktande E-vitamin och vitamin B5
Passar även allergiker

no702

No7 Bronzing pearls. Är en fin brun färg som jag använder som solpuder. Passar jättebra till Shimmer Palette (om man använder den som highlight eller ögonskugga och till rougen)

Snabbfakta om Bronzing Pearls:
Matta och skimrande pärlor i flera nyanser
Ger en naturligt solkysst lyster
Hypoallergen
no704

 

Detta inlägg är från  VASS PR. Åsikterna är dock alltid mina egna och påverkas inte av sponsringen.

No7 Shimmer Plalette Rose cirka 159kr
No7 Bronzing Pearls cirka 149kr
No7 Match Made blusher Peach velvet cirka 129kr
No7 Mascara Extreme Length sensetive cirka 179kr