Nytt från No7 2018

 

Idag torsdag fick jag ett paket från Vass PR med No7 produkter. Jag gillar det märket (speciellt hudvården) då det är prisvärt och bra. Nu var det makeup i paketet och där är det av blandade känslor det som är bra är riktigt bra och det som jag inte gillar gillar jag inte alls.

No7 Stay Perfect Shade and define älskar jag verkligen! Fin och kräming. Håller länge och en mulitprodukt. Du kan ha den på ögonen så blir det ett fint skimmer på locken. Det går även att använda den som en highlight eller ovanpå ett läppstift. Det här är nog en av mina favorit produkter just nu och kommer absolut att köpa när den tar slut (enda minus att det minskar för snabbt).

 

 

 

En annan produkt som jag också gillade även om det inte är lika mycket kanske som den ovanämnda är no7 High Shine  Lip Crayon. Krämig, fin och återfuktande. Sitter länge på läpparna Jag fick bättra på efter maten annars så sitter den där den sitter också något jag absolut kan köpa i flera färger. Jag fick en i nude och skulle gärna köpa på mig lite färgstarkare att ha på läpparna.

 

Fick också testa deras mascara Stay Pefect Long-lasting Volume. Den håller länge det är ett plus speciellt nu när det ska bli sommar och varmt. (håller på att testa hållbara produkter som tål mycket fukt kommer ett inlägg om det snart). Men det här är den produkt jag gillar minst av No7!  Mascaran torkar lite för snabbt den är svårt att bygga på. Den ger heller inte volym utan det är mera en produkt som passar till de som redan har långa fransar! Det som är bra med den är att den tål otroligt mycket fukt inga problem att använda en regnig dag. Men det hjälper inte riktigt och ger en fylligare fransar eller ”längre”. Det är nog tyvärr inte någon produkt jag kommer att handla igen.   (Har testat Extreme Length Sensitive Eyes Mascara, Stay Perfect Mascara och Lash Impact Mascara)  Vill du ha MYCKET VOLYM och längd är No7 mascara tyvärr inget för dig. Men har du känsliga ögon som rinner lätt är Extreme Length Sensitive Eyes Mascara ändå den jag rekommenderar.

 

 

Produkterna är skickad från Vass PR.

Foto och text. Camilla Käller.