Paris Berlin de bästa ögonskuggorna som finns!

 

 

 

Jag har köpt och använt Paris Berlins ögonskuggor länge! Det är de absolut bästa och mest prisvärda ögonskuggorna som finns just nu tycker jag. Lättarbetad, högpigmenterad och sitter på länge. Dessutom kan du använda ögonskuggorna till både highlight, rouge och countoring utan problem!

Fick hem testprover på deras Foundation Le flueid som är vattenfast och heltäckande. Verkligen superbra nu när det här är en full täckande foundaiton som är lätt och fin på huden. den blir inte kakig och tjock. Sitter på heladagen utan att den lägger sig i veck eller porer. Färgerna är dock mörka och på vintern har jag som är asiat 0 medans på sommaren har jag 3 nyanser mörkare. Prisvärt och bra.
 
”Paris Berlin Le Fluide är en flytande foundation du bara måste pröva, tack vare dess täckande egenskaper samt otroligt sammetslena finish som ändå låter hudens naturlighet komma igenom!
En vattenbaserad och oljefri flytande foundation för ansikte och kropp, som är heltäckande. 100% vattenfast!
En unik formel som hyllas av bland andra Petra Levitt, professionell makeupartist med bas i L.A. och Las Vegas som den bästa flytande foundation någonsin och hävdar bestämt att hon aldrig använder någon annan!
Paris Berlins flytande foundation ger en matt och väldigt hållbar bas som står sig mot allt, t.o.m. undervattensfilmning!

100% vattenfast.
3-4 gånger mer högpigmenterad, vilket gör att den INTE ändrar färg eller form trots utsatt för värme och/eller fukt.
Perfekt för alla hudtyper till vardag såväl som teater, dans, film/foto; där basen måste tåla allt.
Foundation för hela kroppen.
Finns i 10 nyanser.
Veganvänlig
Välj mellan 50ml eller 100ml förpackning”

 

Den här mascaran var nominderad på Swedish Beauty Awards 2018. Blev därför nyfiken att testa den. Det är en mascara som gör ögonfransarna fylliga och fina men jag upplever att konsistensen är något ”kladdig”  Lite fastare konsistens hade detta varit en höjdare. Sitter på länge och lätt att bygga på.

 

”Bästsäljande mascara – storfavorit! Nominerad till årets mascara i Swedish Beauty Awards 2018. Vinnaren av Aftonbladets Skönhets-Oscars 2017 som bästa makeup-serie.
Paris Berlin Volumizing & Lengthening Mascara – Cat Lash Design är en enastående mascara som ger en imponerande volym och längd, i ett drag!
Denna veganvänliga mascaran har en genomträngande borste som täcker alla fransar och gör dem intensivt svarta, för maximal effekt!
Mascaran smular inte och sitter kvar tills du tar bort den.
Olivolja, E-vitamin och kamomill gör mascaran lämplig även för dig med känsliga ögon.
Simply the best!

Veganvänlig
Parabenfri
Ej djurtestad
Hypoallergen
Finns i svart och mörkbrun färg

FÄRGGUIDE:

Svart mascara: passar dig med mörkt hår och fransar, men även blonda med ljusa fransar som vill ha en mer dramatisk look t.ex till en kvällslook. Svart är det naturliga valet om din sminkning har kalla färger och/eller mörka, starka färger, som t.ex svart eyeliner eller svart/mörk sotning.
Mörkbrun mascara: Cat Lash Design mörkbrun mascara har en perfekt djup brun färg som passar alla, och ett naturligt val om man har ljusa fransar. Har du gröna ögon så är denna bruna mascaran det perfekta valet för att framhäva din ögonfärg. Till dig med mörka fransar ger denna mörkbruna mascara en mer naturlig look, som passar perfekt till vardags. Fler, med djupa färger, borde testa mörkbrun mascara då den smälter in bättre med övrig sminkning.”

 

Paris Berlins ögonbrynspenna är verkligen lätt att arbeta med. Håller länge och har en supertunn spets som gör att det är jättelätt att göra byn. Man skruvar upp produkt vilket jag tycker är superbra! Denna tillsammans med deras ögonskuggor är en av de bättre man kan göra. Jag har nästan svart hår och använder Brown BD2 kan nog använda en nyans mörkare till och med.

 
”Paris Berlin Brynpenna – Brow Definition är en vaxbaserad & vattenfast brynpenna i litet och smart format. Skapa form, färg och fyllighet i ett enda verktyg.
Denna ögonbrynspenna är mjuk, krämig och formbar och gör det enkelt att skapa fantastiska och framförallt naturliga ögonbryn , då den färgar både hud och strån.
Med en unik krämig och vattenfast formel, gör det att färgen sitter länge.
Brow Definition brynpennan är dessutom uppskruvbar och självvässande.

Ny design med praktisk spole.
Vaxbaserad & vattenfast.
Alltid perfekt spets, utan pennvässare.
Parabenfri.
Veganvänlig.
Ej djurtestad
 
Presstext och egen text i fetstil. Ögonskuggorna är köpta och övriga produkter är skickad till mig från företaget.”