Psykisk Ohälsa del 6

Nu börjar en rätt rolig men destruktiv liv för mig.
Har flyttat tillbaka till Bollnäs och bor i en etta med kök mitt inne i stan. Jag har för första gången ett seriöst förhållande och en pojkvän som flyttar in till mig. Han är snäll, för snäll för mig. Det är inte bra. Det håller i cirka två år trots att jag inte är bra för honom alls. Det slutar med att jag är otrogen och han kommer på mig, förlåt.
Men det är också han som introducerar mig för IRC och datorer. Han är datornörd och är det fortfarande. Idag har vi fin kontakt och han är en av mina närmsta vänner även om vi inte hörs så ofta.
 
Det här är faktiskt en rolig period ändå trots allt. Livet består av IRC och dess människor som hänger där. Vi blir som en egen dokusåpa. Alla är med alla (nästan), intriger och hierarki där också men det är ändå roligt. Jag får massor av vänner då som jag fortfarande har kvar. Lever som att jag skall dö dagen efter.
 
Går på en av mina och hans också värsta dejter någonsin som vi idag skrattar åt…. Han och jag gick på Titanic på bio. Jag gråter mig igenom hela filmen och kvällen. Idag skrattar jag till och med när jag skriver om det. Är i Stockholm så mycket jag kan. Det är där eller i Göteborg som de flesta bor. Har några förhållanden men inga som håller. 
I Stockholm hängde jag på tre ställen beroende på vem jag var med. Galaways, Sture eller Engelen där jag trivdes bäst.
Jag drack aldrig under den tiden, inte nämnvärt mycket. Men det hindrade inte mig från att festa. Nu fick jag ju vara en i gänget och det tog jag liksom igen. Jag styrde till och med upp någon träff, vi var bland annat på Gröna Lund, bio med mera.
Jag bodde hos kompisar.
I den här vevan träffade jag HONOM också… han som skulle komma att bli far till mitt barn.
Vi träffades på en fest. Hade hur kul som helst. Jag var där med en tjejkompis som kände honom. Hon bodde i stan och han en bit utanför. Han följde med oss hem till henne. Vi pratade och hade kul men absolut inget mera än så. Det var inte alls kärlek vid första ögonkastet. Långt ifrån men vi blev vänner. Irc var ett jättebra ställe att hänga på och lära känna folk och man chattade alla timmar som man var vaken. På den tiden var det modem och telefonräkningarna låg ständigt på ca 5 000 – 10 000 kronor i månaden. (mamma betalar det mesta, jag höll på att förstöra hennes ekonomi på grund av det) Det var naturligtvis ohållbart.
Det var också ett gäng som träffades en gång i veckan på en krog på Söder i Stockholm. Jag hängde där också så mycket jag kunde. Det var alltid ett jättetrevligt och roligt gäng som än idag håller ihop till viss del.
Där träffades vi flera gånger, han som jag skulle bli så kär i och få barn tillsammans med. Vi var fortfarande bara vänner. Det skulle dröja ca ett år innan det ens blev något annat över huvudtaget.
 
Men den här tiden var rolig. Jag jobbade extra i en skivaffär. Jag tog också lite städjobb hos folk för att dryga ut kassan. Åkte till Stockholm, Göteborg och festade och hade kul.
Vid det här laget hade alla dött också som stått mig riktigt nära en efter en sist var mormor som dog när det var EU val i Sverige (Jag röstade tyvärr inte på det på grund av omständigheter). Nu var det bara jag och mamma kvar. Men det här är den ljusaste tiden ändå i min ungdom måste jag säga och bästa tiden dittills måste jag säga.
 
I nästa del analys….