Real Techniques Event 2016

Tidigare i veckan ordnade Real Techniques ett event på Café Opera i Stockholm. Jag kan påstå utan att överdriva det minsta att det var julafton för oss kvinnor och några få modiga män som hittade till eventet.   Vi var många som trängdes i lokalen och spanade in vinterns nyheter från Letsfaceit. Ett mycket trevligt och personligt arrangemang. Det bjöds på god mingelmat och dryck. Bilder som jag lagt upp är ett urval av vad som fanns att beskåda underkvällen. Mycket av det som fanns på plats fick vi även med oss hem i en mycket välfylld och uppskattad Goodiebag.

PS. Just nu har jag ett öppet sår under ena ögat men så fort det har läkt tänkte jag visa er den look jag valde när vi fick våra personliga Goodiebags. (Man ska inte lägga make up när man har öppna sår vid ögon. Risk för ögoninflammation)

Inbjudan kom från Wonderlandevent som var arrangör för kvällen tillsammans Real Techniques.

 

rt7

rt9

 

 

rt4

rt5

rt2

 

rt6