Real Techniques Limited Edition, Your Picks

För en tid sedan följde jag med en vän på ett event som Real Techniques hade tillsammans med Wonderland Event på Café Opera i Stockholm. Med oss hem fick vi alla en riktigt schysst goodiebag. I den fanns dessa Limeted Edition från Real Techniques (se bild)  jag älskar verkligen dem. Nu har jag dessvärre inte använt dem så där jättemycket än då jag fortfarande inte bör lägga make up kring ögonen på grund av ögoninflammation men så fort jag är frisk tänkte jag  göra en tutorial.  Tips till er som sminkar sig det här är absolut något att önska sig i julklapp! De är riktigt sköna att använda i ansiktet och tar upp produkten bra och är lätta att arbeta med.

Det är:
Buffing brush
Contour brush
Stippling brush
Deluxe crease brush
Base shadow brush

Real Techniques

rt