Scratch Of Sweden på Stockholm Beauty Week 2017

Jag träffade på Scratch Of Sweden under Stockholm Beauty Week (är slut för i år 2017).  Ett företag som fixar naglar och säljer tillbehör till naglar. Jag har aldrig brytt mig i naglar eller händer. De har bara funnits där. Men på senare tid har jag blivit intresserad framförallt av nagellack och vackra händer. Fotar jag skönhetsprodukter är det inte snyggt om jag håller i produkten med trasiga nagelband. Mina nagelband är ett litet problem område de är nämligen torra. Undertiden som jag satt i deras monter och fick naglarna fixade berättade tjejen vad jag kan göra själv för att förbättra dem och även naglarna så de blir mera hållbar. Fick med mig lite produkter hem så nu skall jag för första gången i mitt liv göra lite egen nagelvård hemma. Hoppas att ni vill följa med och se slutresultatet. Kommer att fota bilder under fyra veckor med start från och med idag (26/4-17) och sedan helt enklet se slutresultatet. Kommer också i sista inlägget att berätta vad jag använder och länka till produkterna.

scratchnails3

Färg på nageln Coral Gold så supersnygg! Rosa-guld färg som passar såväl till vardags som till fest. Fin vårfärg som känns fräsch!

Länk till webbshoppen

scratchnails1

Foto och text Camilla Käller.