Selma City Spa 2017

Här om dagen följde jag med min väninna, Marlene till Selma City Spa. Min fråga till mig själv när jag gick därifrån var varför tar man inte gör sånt här oftare? Det är så skönt och jag mådde så bra efteråt. Trevligt är det också att umgås under avslappnade förhållande i en lugn miljö med sitt sällskap. Går ni på spa ofta? Jag gör tyvärr inte det.  Personalen var supertrevlig och det var en lagom mängd av saker man kan välja bland av behandlingar allt från naglar, massage till ansiktsbehandlingar (pris exklusiv entré). Vill du bara bada och basta går det utmärkt och det kostar från 295kr och uppåt.  Jag valde till en ansiktsbehandling som var gudomligt skön. Min väninna tog en massage och var lika nöjd hon. Du kan också äta där då finns det en grundmeny och sedan kan du göra ett tillval av fisk eller kött. Jag var supernöjd med dagen. Gick därifrån trött men avslappnad. Mitt tips om ni har möjlighet sov kvar på hotellet. Ta spa också under dagtid då det är betydligt färre mängd människor där. Något som blev en stor favorit för mig var ett vilorum med stolar som vaggar dig stilla fram och tillbaka. Där spenderade jag den mesta av tiden. Men att bada i den  uppvärmda polen ute på takterrassen var inte fel det heller även i fall solen inte tittade fram just vår dag. Älskar du värme kan jag lova att torrbastun är något för dig.  Här finns något för alla. När vi var där var det nog lika mycket män och kvinnor som var där även i fall tjejgäng är överrepresenterad. Men gå dit och njut en heldag till prisvärd entré och behandlingar. Superstort tack Marlene för en mycket trevlig och givande dag. Selma City Spa kan jag verkligen rekommendera er att besöka.

 

Spabehandling med ett resultat som ger en fin lyster i hyn.
Spabehandling med ett resultat som ger en fin lyster i hyn.

över 30 grader varma polen utomhus på takterassen
över 30 grader varma polen utomhus på takterassen

Mitt favorit rum med stolen som vaggar dig itll sömns.
Mitt favorit rum med stolen som vaggar dig itll sömns.