Spraytan Brun-utan-sol

Nu kommer sommaren snart även ifall den känns långt borta just nu (9 maj så snöar det i Stockholm). Är du som jag att du kanske vill få lite färg på dig redan nu till våren så att du ser fräsch och pigg ut då är Spraytan perfekt!  Jag älskar verkligen det då det ger ett snyggt och fint resultat på en gång. Jag testade det första gången på Stockholm Beuaty Week den 25 april och färgen håller i sig än. Det ger en naturligt fin brun färg utan att det blir för mycket. Man ser omedelbart pigg och fräsch ut. Det är absolut prisvärt och något jag verkligen rekommenderar då det är så enkelt.

tanspray1

Något ni skall tänka på när ni gör en Spraytan speciellt om det är första gången är att gärna göra en peeling och smörj in huden innan (jag gjorde inte det då jag kom på det på plats att jag ville prova). Tänk på torra områden som knän, armbågar fötter och händer. Undvik deodoranter eller parfym. Bär gärna mörka lösa kläder då färgen kan färga av sig en aning (tvättas lätt bort sen).  På mig sitter som sagt var färgen på än. Tänkte skriva inlägget efter att all färg försvunnit för att se hur länge det höll. Men känner att jag nog troligtvis får vänta ett tag till då. Så jag kommer att lägga in det senare i inlägget.

Priset för cirka 25 min är ungefär 450kr.

 

Vita Liberata Luxury Tan
Selma City Spa
Salong FreshEffect