St Tropez Gradual Tan In Shower Medium

Jag har testat St Tropez Gardual Tan In Shower Medium. Det är en brun utan sol som du använder i duschen. Först tvättar jag kroppen med tvål och vatten. Efter det tar jag på mig denna produkt med cirkelformade rörelser med handen och låter den verka i 3 minuter. Efter det sköljer jag bort produkten. Du blir inte jättebrun med detta men det blir en lagom fin medium färg som passar i början på våren eller under vintern om du inte vill se ut som att du nyss har kommit från utlandet. Är du ute efter en riktig mörk ”solbränna look” är detta inget för dig. Färgen byggs på gradvis och den håller bra. Jag gillade detta och kan absolut tänka mig att använda den under vintern. Jag provade även Gradual Tan Tined Everyday Body Lotion men fick tyvärr utslag av den så jag använde produkten för kort tid för att kunna skriva om den tyvärr. När du provar en ny produkt prova på ett litet område först innan du applicerar brun utan sol på hela kroppen! Glöm inte att tvätta av dina händer på en gång i ljummet vatten efter applicering.

St Tropez Gradual Tan In Shower Medium kostar cirka 269 kr i butik.

 

sttropez3

sttropez2

 

Foto och Text Camilla Käller.