Viridi Eco EcoLuxury Night Oil

 

 

EcoLuxury Night Oil
Jag fick hemskickat Eco Luxury Night Oil från Viridi Eco för att testa produkten. Det är en fin nattolja som verkligen gör skillnad och man känner sig otroligt återfuktad utan att hyn känns fet. Det är märkligt det där med att ha olja i ansiktet då tycker man ju att hyn skall kännas fet! Men det gör faktiskt inte det med EcoLuxury Night Oil. Hyn blir mjuk och behaglig och det är lätt en olja som man vill använda sig av. Dessutom är det ett extra stort plus att inte oljan har parfym i sig så för er som är doftkänslig rekommenderar jag verkligen detta.

 

Här har Viridi Eco sammansatt de allra främsta oljorna för ditt ansikte i en och samma förpackning för bästa resultat.

Volym: 30 ml

För dig som vill:
Bibehålla och få en smidig, spänstig och mjuk hud samt förebygga uppkomsten av tidiga ålderstecken
Rik på unika, lyxiga egenskaper:
EcoLuxury Night Oil innehåller bland annat dom exklusiva oljorna granatäppleolja och hallonfröolja som snabbt tränger ner i huden och motverkar hudens åldrande.
Oljan är särskilt rik på a-Linolensyra, den kan dämpa de skador som solens UV strålar har orsakat i huden. a-Linolensyran verkar även cellförnyande.
I oljan finns det karotenoider (betakaroten, lutein, och kryptoxantin) som motverkar fria radikaler vilket skyddar mot vävnadsdegeneration.
I Granatäppleoljan finns det fettsyror som inte kan hittas i någon annan växtkälla, dessa har egenskaper som antioxidanter, vilka bekämpar det för tidiga åldrandet. Den återställer elasticiteten i huden och kan också hjälpa kroppen att naturligt bidra till regenerering och förstärkning av hudceller.
Oljan är helt parfymfri.