Viva La Diva Liptint 2017

Viva La Diva är ett svenskt märke jag har testat Lipstick Liptint long lasting Matt eller Metallic finns i flera färger. Det är ett flytande läppstift som är väldigt pigmenterat. Du behöver bara ett jätte tunt lager på dina läppar. De håller hela dagen eller kvällen och du tar bort det med rengöringstvål för makeup. Jag älskar verkligen de här produkterna de sitter som berg på läpparna. Torkar super snabbt och det kladdar inte av och det är bäst av allt. Du kan känna dig lite torr på läpparna med produkten. Helst ska du bara ha denna produkt på läpparna och inte någon läppglans då håller det bäst men vill du kan du givetvis applicera lite läppglans ovanpå. De håller inte lika länge då men å andra sidan känns läpparna genast lite fuktigare. Det är en smak sak!

Detta rekommenderar jag verkligen

Både färg, pris och hållbarhet får fem av fem i betyg av mig.

Dessa produkter har jag fått från Hanna Liska PR Agency.

Pris Cirka 85kr i butik och säljs bland annat på Åhléns, Eleven, Lyko med flera.

vivablogg2

vivablogg1

vivablogg3
Jag med bara Liptint. Ingen annan smink i ansiktet.

Foto och text Camilla Käller