White Musk L’Eau vår 2017

The Body Shop kommer ut med en ny parfym den 2 maj 2017 i butikerna. Den nya doften heter White Musk L’Eau. Det är en sommar doft som har en blomsterblandning av bland annat liljekonvalj, jasmin och rosenessens. Det är också noter av päron i ett fruktigt lager. Parfymen är vegansk.

Jag tycker doften luktar gott. Det är en söt doft utan att det blir för sött. Helt enkelt en perfekt blandning. Jag behöver dessutom otroligt lite då det är en ganska kraftig doft och det håller länge. Flaskan är på 100 ml och kommer att kosta i butik cirka 395Kr. Jag använder inte parfym till vardags men skall jag på festligare tillställningar kommer jag absolut att bära denna.

parfym1

Denna produkt är skickad till mig från företaget.

Text Camilla Käller. Bild på flaskan pressbild. Bild på förpackning Camilla Käller